Nieuwsbrief Bergense Kunst10Daagse

Ik doe mee aan de kunst10daagse in Bergen!

Van 16 tot 25 oktober is de beroemde Kunst10daagse en ik exposeer tien dagen lang op drie bijzondere locaties:
Museum het Sterkenhuis, Oude Prinsweg 21, Bergen.
Stammis Edelsmid, Plein 71, Bergen.
Golfbaan Sluispolder, Sluispolderweg 7, Bergen.

Stoel Sterkenhuis, olie op linnen, 100x80 cm.
Stoel Sterkenhuis, olie op linnen, 100×80 cm.

Het Sterkenhuis is een dependance van Museum Kranenburgh in het oudste huis van Bergen. Ik heb de afgelopen drie weken in het Sterkenhuis geschilderd wat ik daar tijdens de tiendaagse exposeer.

Tijdens de tiendaagse zelf woon, werk en exposeer ik bij golfbaan Sluispolder. Home is where the artist!
We zetten een pipowagen op de green voor mij om tien dagen in te wonen, bouwen een deel van het restaurant om tot atelier en maken een grote tentoonstelling van al het werk dat ik gemaakt heb tijdens Home is where the artist.

Midden in het dorp is de werkplaats annex winkel van edelsmid Klaas-Jan Stammis. Ik ben zeer vereerd dat ik daar ook mag exposeren. Het is een prachtige zaak en je kijkt recht de werkplaats van de edelsmid in. Ook daar tref je dus de kunstenaar aan het werk.

De catalogus van de tiendaagse ligt (in Bergen in ieder geval) al in de winkel. Verder kan je alle informatie vinden op de website van de kunst10daagse.

Ik hoop je te zien in Bergen tussen 16 en 25 oktober!
Liefs,
Sophie.